FİLM SIRALAMA

online film izle

hit

online film izle

df
Blogger tarafından desteklenmektedir.

GÜNCEL LİSTELER

.

TAGS

OnlineHitFilm

1 Aralık 2011 Perşembe
Üç üniversite öğrencisinin okuldaki son senesidir ve karma eğitim bile onları amaçlarına ulaştıramamıştır. Çözümü ise t-shirtlerini seve seve çıkartacak olan ateşli kızların olduğu Mardi Gras festivaline doğru bir yolculuk yapmakta bulurlar. Kadın elbiseleri giyip Carmen Electranın odasına sızmayı başarmalarının ardından kendilerini skandallarla dolu bir seks şovunun ortasında bulurlar ve kazara havalı bir otelin lobisinde pislik bombası patlatırlar. Acaba Mardi Grasın sihri sayesinde fantezileri gerçek olabilecek midir?

Tim Seyfi , Beste Bereket , Murat Akkoyunlu , Nejat İşler , Uğur Polat , Yasemin Öztürk , Settar Tanrıöğen , Atilla Saral , Hakan Altun , Cahit Berkay , Feridun Düzağaç , Hikmet Yiğit , Durul Bazan Tam bir sinema tutkunu olan Necati nin en büyük hayali Yer Çekimi Sıfır adını verdiği sinema filmini bitirerek gösterime sunabilmektir. Sinemaya gönül vermiş sayısız Don Kişot?tan biri olarak bir sürü zorlukla başetmek zorunda kalır. Karısı Arzu ve yardımcısı Selami dışında hiç bir kimseden destek alamayan Necati, çekimler sırasında yaşanan beklenmedik olaylar nedeniyle kendini, birden bire bir mafya hesaplaşmasının içinde bulur.
Murat Şeker, kendi imzasını taşıyan filmi için dünyada X Generation  olarak adlandırılan bir kuşağın Türkiye merkezli olarak dertlerini, sıkıntılarını, beklentilerini anlatmaya çalıştığını belirtiyor. 2 Süper Film Birden?in büyük bir gönüllü ordusuyla çekilen tam anlamıyla bağımsız bir çalışma olduğunu da ekleyelim.
30 Kasım 2011 Çarşamba
                  ALTERNATİF



YENİ BÖLÜMLER 13 ŞUBATDA BAŞLIYACAKTIR.DİZİ ARA  VERMİŞTİR...
29 Kasım 2011 Salı
FİLMLERE ALTERNATİF PARTLAR EKLENMEKTEDİR 2 SEÇENEKTEDE İZLEYEBİLİRSİNİZ...
FİLMLERE ALTERNATİF PARTLAR EKLENMEKTEDİR 2 SEÇENEKTEDE İZLEYEBİLİRSİNİZ...

FİLMLERE ALTERNATİF PARTLAR EKLENMEKTEDİR 2 SEÇENEKTEDE İZLEYEBİLİRSİNİZ...
Rafa kalkmış dosyaların en önde geleni. Hiçbir zaman yakalanamamış bir adamın dinmeyen öfkesi; tüm ülkeye dehşet salan, bir türlü ele geçirilemeyen, şifreci katil; Amerika’nın Karındeşen Jack’i. On üç kurbanı olduğunu kamuoyuna açıkladı; sonra daha fazlasını, iki düzine daha fazlasını. Polis beşi ölü yedi vakada onun işaretlerini buldu. Gerçek kurban sayısı asla ortaya çıkmayabilir. Kesin olan bir tek şey varsa, o da bu kurban sayısının yaşayanları da kapsadığıdır. “Zodiac konuşuyor…” “Se7en” ve “Fight Club”ın yönetmeni David Fincher, San Fransisco körfez bölgesini dehşete boğmuş ve onlarca yıl boyunca şifreleri ve mektuplarıyla dört ayrı yargı bölgesinin yetkilileriyle alay etmiş bir seri katilin gerçek hikayesine dayanan gerilim filmi “Zodiac”la tekrar karşımızda. Bir avcıyı avlamak dört adam için bir saplantı hâlini alır; bu öyle bir saplantıdır ki onları eski hâllerinin birer hayaletine dönüştürür, yaşamları katilin bıraktığı sonu gelmeyen ipuçlarıyla bir kurulup bir yıkılır.

>